Tervetuloa2 tutkimusmatkalle Design ROI -projektiryhmän kanssa muotoilun arvon konkretisoimiseen! Näiltä sivuilta pääset seuraamaan tutkimusprojektimme etenemistä. Jaamme FB-sivuillamme myös ideoita, ajatuksia, linkkejä ja muuta inspiroivaa matkan varrelta.

Jos olet löytänyt tiesi tänne, olet kenties jo pohtinut…

…miten ja kuinka paljon panostus muotoiluun vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn?
…miten ja kuinka paljon eri tyyppiset muotoilutoimenpiteet luovat arvoa?
…kuinka muotoilun kautta saavutettavaa arvoa voidaan mitata?
…miten ylläolevat seikat voidaan kommunikoida tehokkaasti?

Design ROI -tutkimusprojekti pyrkii löytämään käytännönläheisiä vastauksia ylläoleviin kysymyksiin. Näiden sivujen kautta kerromme projektin kulusta, tulevista tapahtumista sekä jaamme mielenkiintoisia linkkejä ja muuta nastaa matkan varrelta.

Design ROI-tutkimusprojektin tavoitteena on vastata keskeisiin kysymyksiin muotoiluinvestointien hyödyistä tieteellisesti validein, mutta käytäntöön soveltuvin keinoin. Pyrimme rakentamaan olemassa olevan tiedon päälle ja luoda yhdessä uutta tärkeiden sidosryhmien kanssa.

Tweet

One Response to

  1. It would be great to be able to read this report in English

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>